Adviseur in vakgebied plannen....Pure passie!

 

 

 

 

Personeelsplanning

Personeelsplanning is het beschikken over de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek. En doet zich voor op verschillende niveaus, namelijk op Operationeel, Tactisch en Strategisch niveau. Adviesbureau Personeelsplanning van Vliet richt zich voornamelijk  op het niveau van operationele personeelsplanning. 

 

Operationele personeelsplanning geeft antwoord op de vraag welke medewerkers wanneer ingezet dienen te worden, het rooster proces. Het ontwerpen, beheren en afsluiten van dienstroosters. Het werken in onregelmatige diensttijden kan ongezonde gevolgen hebben voor uw werknemers. Maar met o.a. ergonomisch roosteren en kennis hebben van het biologische ritme hoeft onregelmatige werktijden niet ongezond te zijn. Het zo optimaal mogelijk inzetten van het personeel rekening houdend met de ATW regels, overige reglementen en/of cao en persoonlijke wensen is echt haalbaar, ook binnen uw organisatie!

 

Tactische personeelsplanning geeft antwoord op de vraag welke invloeden er zijn op het werkaanbod, waar rekening mee gehouden moet worden. Dit is van belang om te optimaal mogelijk het personele inzet mee te laten bewegen met golven van het werkaanbod. 

 

Strategische personeelsplanning geeft antwoord op de vraag wat de organisatiedoelstellingen zijn voor de langere termijn en de vertaling hiervan naar het werkaanbod. Hiermee kan er een plan gemaakt worden voor de langere termijn met daarin verwerkt de verwachte toekomstige ontwikkelen voor de organisatie. 

opdrachtgevers

  • IMG_1125.JPG
  • SAOA.png

KVK nummer : 67601006                                                                                                                 

webbeheerder susan van Vliet                                                                                  

 

© 2017 Adviesbureau Personeelsplanning van Vliet